Dolgozz otthonról, kényelmesen!

Ingatlantájoló.hu 2019.11.27 21:47:28

Sokak álma, hogy otthonról dolgozzanak, pedig ennek is meg vannak a maga hátrányai. Mindenesetre vitathatatlan előny, hogy a munkába való napi közlekedéssel nem megy el az időnk. Ugyanakkor nem minden munka végezhető otthonról, illetve van olyan vállalkozás, amihez megfelelő ingatlan kell.


 

Épp ezért egy üzlethelyiséggel, műhellyel vagy épp irodával rendelkező lakóingatlan különösen értékes lehet azok számára, akik otthonról szeretnének vállalkozást indítani. Mai cikkünkben ilyen családi házakat gyűjtöttünk össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Irodával az alagsorban Székesfehérváron

Székesfehérvár Öreghegyen áll ez a 3 szintes, kétgenerációs családi ház, melynek szuterén szintje önálló bejárattal rendelkezik. Itt két irodának használható helyiséget, konyhát és fürdőszobát találunk. A földszinten 2 nagy szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, terasz, a tetőtérben nappali, 2 szoba, fürdőszoba, gardrób kapott helyet. Az épület 12 éve teljes műszaki felújításon esett át, nappalijában egy szép cserépkályha is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Lakás, rendelő és iroda Zuglóban

Az Örs Vezér tér közelében, családi házas övezetben található ez a házrész, mely egy szuterén + magasföldszint + emelet elosztású ház magasföldszintjét, és szuterén szintjének ¾-ét foglalja el. A magasföldszinten két lakás található, melyek közül az egyik rendelőnek lett kialakítva, a másik amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, a szuterén szinten iroda, két állásos garázs, mely jelenleg konditeremnek van berendezve, szauna, zuhanyzó, háztartási helyiség és tároló található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Műhellyel a XXII. kerületben

Nagytétény-Óhegyen, Diósd határához közel áll ez a kétgenerációs családi ház, melyben egy 5 m-es belmagasságú, 160 nm-es műhely és felette két lakás kapott helyet. A műhelyen belül található még egy 60 nm-es iroda, a kisebbik, egyszobás lakás egy szinten helyezkedik el a nagyobbik lakás kétszintes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Üzlet és családi ház egy telken

Pakstól 17 km-re, Nagydorogon található ez a két párhuzamos utcára nyíló telek, melyen két külön épület, egy üzlet és egy lakóház található. A két épület a két utcáról, külön közelíthető meg, az üzletben 25 éve működő, jól bejáratott, nyereséges mezőgazdasági bolt található, így az ingatlan vállalkozással együtt eladó. A lakóházban 5 szoba, 2 fürdőszoba, 2 garázs található, az épület külső hőszigeteléssel, és hőszigetelt nyílászárókkal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Műhelynek is alkalmas garázzsal, Hajdúsámsonban

Debrecentől 8 km-re, Hajdúsámsonban áll ez a 2018-ban befejezett családi ház, melynek udvarán egy műhelynek is ideális garázs található. A családi ház kétgenerációs, benne két lakás kapott helyet, melyek jelenleg egy ajtónyílás befalazásával szétválaszthatóak. A nagyobbik lakás amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, dolgozósarokkal és fürdőszobával, a kisebbik lakás nappali + 1 hálóval, konyhával és fürdőszobával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Irodával és garázzsal Dunakeszin

Dunakeszi Alsótabán városrészén áll ez a családi ház, melynek alsó szintjén 50 nm-es iroda és 70 nm-es aknával rendelkező garázs és tároló, tetőterében egy nappali + konyha-étkezős, 1 hálós lakás található. A telken van még egy 90 nm-es épület, mely raktárként, műhelyként funkcionál, az ingatlan 2015-ben esett át komplett felújításon.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások